Nyproduktion

Vasagatan 17 A-D

Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
19 m²
Balkong
Nej
Våning
4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF T2 Fabriksp
Om föreningen
Avgift
1 771 kr/mån
Pris/m²
100 000 kr/m²
Nyproduktion

- Endast tre lägenheter kvar!
- Juridisk person accepteras med fri uthyrning
- Perfekt övernattningslägenhet eller förstagångsboende
- Tillträde våren 2023

Varmt välkommen till det populära projektet Fabriksparken! I projektet T2 finns nu endast tre lägenheter kvar och inflyttning sker redan under våren 2023 och här erbjuds ett högkvalitativt boende i centrala Sundbyberg med regionens största utbud av kommunikationer. I denna enrummare om 19 kvm finns nu en möjlighet till en perfekt övernattningsbostad för er själva eller för en anställd då det nu finns möjlighet att förvärva som juridisk person. Lägenheten vetter mot den lugna gågatan som snabbt tar er in till Sundbybergs station med flertalet busslinjer, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Området bjuder även på flertalet restauranger, caféer, butiker samt välsorterade livsmedelsbutiker med bla Willys, Ica samt Lidl inom några hundra meter.

För fullständig information om visningar, köpprocessen och övrigt hänvisar vi till Aros projektsida https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/

I Fabriksparken erbjuder Aros Bostad ljusa och välkomnande lägenheter, från ett till fem rum och kök. De större lägenheterna har genomgående planlösning, så att bostaden får ljus från två håll. Oavsett lägenhetens storlek finns en tanke bakom varje del av bostadens disposition. Genom att lägga dörröppningar nära yttervägg skapas rörelser längs fasaden och ytterligare ljusinsläpp mellan rummen. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats och flera av de större lägenheterna har till och med balkonger åt två håll. Högst upp i husen finns lägenheter med tillgång till privat takterrass. Här finns också två stora terrasser i olika väderstreck, med tillgänglighet för alla boende i huset.

Fabriksparken är beläget längs med Bällstaån och granne med den prisbelönta Marabouparken. Här blandas tankar om den moderna staden med hantverkskänslan i vackra gamla industribyggnader. Området utgör en ny stadsdel i tre kvarter med bostäder, butiker, kontor och skola - mitt i centrala Sundbyberg. Varje kvarter planeras för att främja ett socialt liv där gårdar och små torg erbjuder möjlighet till kontakt med grannar och närboende.

Restauranger, caféer och butiker ligger bokstavligt talat precis runt knuten. Det centrala läget erbjuder tillgång till all form av kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, bussar, tvärbana, flygbuss och regionaltåg. För den som vill ha ett större butiksutbud finns både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia inom gångavstånd. Närområdet erbjuder fina promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön och för den längre promenaden kan man följa Bällstaån in mot Stockholm.

Läs mer om bostaden
MOHV Bromma