Slottsgatan 126

Centralt, resecentrum, Norrköpings kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Nej
Våning
4, hiss finns
Byggår
1970
Förening
Riksbyggen BRF Norrköpingshus nr 14
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
1 878 kr/mån
Pris/m²
28 871 kr/m²

Välkommen till Slottsgatan 126!
Med ett mycket centralt läge finner ni denna ljusa 1:a om 31 kvm belägen på fjärde våningen där hiss tar dig bekvämt upp.
Här har ni möjlighet att bo med en låg månadskostnad (i avgiften ingår VA, tv, bredband och all el) och en attraktiv totalkostnad i en mycket välskött förening med en låg belåningsgrad.

Lägenheten med det stora allrummet ger plats för både soffa och vardagsrumsbord samt säng och skrivbord med fin ekparkett. Den rymliga kokvrån med fint klinkergolv, lite äldre standard men fullt funktionellt med spis och ugn samt delad kyl o frys. Rymligt duschrum med plats för tvättmaskin eller badkar.

I föreningen finns garage, 375kr/mån (f.n kort kö), gemensam bastu, ett gym samt tvättstugor med självdoserande maskiner där tvättmedlet ingår.
Föreningen äger även lokaler som hyrs ut och som genererar en extra intäkt varje månad.

Här bor ni mitt i stan men ändå i ett lugnt läge. Vad sägs om möjligheten att kunna ta en promenad runt i alla vackra omgivningar, pendla smidigt till jobbet med resecentrum på andra sidan gatan eller varför inte ta en sväng in till citykärnan för lite shopping, en konsert eller ett restaurangbesök?

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrköping

Kontakta mäklaren

Magnus Örevik

SkandiaMäklarna Norrköping
Mäklare Magnus Örevik, SkandiaMäklarna Norrköping
0763039002