Kristian II:s Väg 14 C

Centralt, Ängelholms kommun Se på karta

795 000 kr

895 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Bryggeriet i Ängelholm
Om föreningen
Avgift
2 763 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
22 714 kr/m²

Att kunna njuta av och inreda en härlig uteplats och samtidigt bo ett stenkast från centrum är något många förknippar med extra livskvalité!
På Kristian den II:s Väg 14C är det bara att kliva in och njuta, här erbjuds nu en stilren, fräsch lägenhet om 35kvm på ett rum och kök som, trotts sina få kvadratmeter, är en lägenhet med en välplanerad planlösning där hall, alrum och kök ligger separat och avskilt från varandra vilket tar bort känslan av att ha allt i ett och samma.

Hallen bjuder in till det större sällskapet och är även en perfekt plats för dig att förvara både kläder och dylikt tack vare de inbyggda garderoberna. Allrummet ger plats till både sängen, soffan och Tv:en, från allrummet kliver du även ut till den stora stensatta uteplatsen. Denna går att inreda med både caféset och utemöbler och är vackert inramad med ett staket. Köket, som också nås från allrummet, är ett vitt stilrent kök med grå bänkskiva som fint bryter av mot det ljusa, samtidigt erbjuder köket, trotts sin lite mindre storlek, goda förvaringsutrymmen och plats till matlagning.
Badrummet är ett vitt helkaklat badrum med fina färgval som håller det modernt en lång tid framöver.
Lägenhetens ljusa färger gör den lätt att möblera och för dig som älskar färger är det bara att måla efter tycke, välplanerade fönster ger ett fint ljusinsläpp i lägenheten vilket ger en känsla av rymd.

Läget! Njut av en fika, lunch eller middag för att senare prova på någon av de närliggande upplevelserna så som Ängelholms höjdbana där du kan balansera bland trädkronorna med fina utsikter. Du kan även njuta av en fridfull promenad eller löprunda längts Rönneå omgiven av härlig natur för de dagar du vill komma bort från storstaden. Allt detta i nära anslutning till hemmet oavsett om du väljer att promenera eller cykla. För dig som föredrar cykel så kan den parkeras och nås bekvämt i föreningens cykelförråd. Har man bil så finns det möjlighet att sätta upp sig på en lista där möjlighet finns att välja p-plats eller carport. Under tiden man inväntar sin plats så finns det goda parkeringsmöjligheter inte långt från bostaden hos bland annat Parkster.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Kontakta mäklaren

Maja Ljeljak

Mäklarhuset Ängelholm
Mäklare Maja Ljeljak, Mäklarhuset Ängelholm
0709781918

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas