Skepparegatan 9c

Centralt, Norrköpings kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Avgift
2 782 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
31 705 kr/m²

* ALL EL OCH BREDBAND 500 MBIT INKLUDERAD I AVGIFTEN! *

Högst upp i huset finner vi denna fräscha och välplanerade etta med balkong i härligt söderläge fri från insyn.

Bostaden bjuder på hela 44 optimalt planerade kvadratmeter. Bostaden består av ett ljust och trivsamt kök med genomgående nya vitvaror, bland annat bekvämligheter som diskmaskin. Köket har även plats för matplats. Vardagsrummet är perfekt uppdelat med platsbyggd säng med förvaring vilket gör att rummet utan problem rymmer ytterligare både soffa och skrivbord. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som bjuder på soltimmar och utsikt över takåsarna! Hall med förvaring i inbyggda garderober samt ett fint badrum med wc, kommod, duschhörna samt förberett för tvättmaskin. Från lägenheten har man en egen ingång till ett vindsförråd. Till lägenheten tillhör även ett mindre källarförråd. Här finns allt man kan tänka sig behöva.

Här bor ni i en stabil förening till förmånlig månadsavgift på endast 2 782 kr där all el är inkluderad samt även bostadsrättstillägg, värme, vatten, bredband 500mbit och digital-tv ingår!

BRF Skepparegården är en välmåendeoch trevlig HSB förening med stabil ekonomi. Föreningen har eget garage i källaren där separat kö tillämpas, kostnad endast 325 kr/månaden (Enligt uppgift från föreningen är det kort kö). Föreningen har även installerat solceller för att hålla driftkostnaderna nere.

En riktig pärla som måste upplevas!

Välkommen att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Marcus Mellwing

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Marcus Mellwing, Mäklarhuset Norrköping
0709519146
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas