Manillagatan 24

Centralt Öster, Örebro Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Nej
Byggår
2019
Förening
BRF Räven 4, Örebro
Om föreningen
Avgift
1 651 kr/mån
Pris/m²
41 429 kr/m²

Endast 4 st lägenheter kvar! Nu finns tillfälle att förvärva nyproducerade vindslägenheter med låg avgift! I vacker sekelskiftesfastighet på attraktiva Öster ska det byggas 7 st toppmoderna lägenheter i hög standard med takkupor, takfönster och synliga bjälkar.
Lägenheterna kommer att vara smakfullt inredda med modernt HTH-kök i grått, rostfria vitvaror från Siemens och lyxig kompositstenskiva. Helkaklade badrum med skön golvvärme, grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara preliminärt kvartal 4, 2020.

Föreningen har en härligt grönskande och välskött innergård som erbjuder både sittplatser och grillplats. Här kan man finna lugn och ro med perfekt avgränsning mot stadens puls. Hela Örebros nöjesliv med ett brett restaurangutbud och bra shopping når ni på bekvämt gångavstånd! Även promenad- och cykelavstånd till Campus USÖ, Stadsparken och universitetet.

Bilderna i annonsen är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet. Vissa avvikelser kan även förekomma på planritningar.

Kontakta ansvarig mäklare Gabriel Damar för intresseanmälan på [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro