Trunstavägen 7 - Accepterat pris!

Centrum, Knivsta Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Våning
4 av 5
Byggår
2017
Förening
BRF Terrasshusen 1 i Knivsta
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
1 685 kr/mån
Driftkostnad
4 440 kr/år
Pris/m²
40 556 kr/m²

Vill du bo i en modern lägenhet som andas nyproduktion i centrala Knivsta? Här erbjuds möjligheten att förvärva en kvadratsmart etta , högt upp i huset, på fjärde våningen. Här bor du ett stenkast från centralstationen men fortfarande med naturen runt hörnet!

Med kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux är detta en bostad för dig som ställer höga krav på ditt boende. Köket är byggt med infällda spotlight och integrerad diskmaskin samt kylskåp vilket skapar en estetiskt tilltalande design. Lägenheten är även smart planerad vilket skapar flera möjligheter till alternativ möblering. Det helkaklade badrummet är inrett med en stilren duschhörna med glasväggar och utrustat med kombimaskin för tvätt och tork.
Husen på Trunstavägen är arkitektritade av Byrån för Arkitektur & Urbanism och materialvalen är av hög standard. Lägenheten har även en möblerbar entréterrass och högst upp i huset finns en stor gemensam takterrass där du kan njuta av solens strålar med härlig utsikt. Detta är en perfekt bostad för dig som pendlar såväl till Uppsala som Stockholm då stationen ligger på en kort promenads avstånd. Närheten till E4 möjliggör även en smidig resa för dig som pendlar med bil.

Bostaden publiceras i mellandagarna och första visningstid kommer således vara i början av januari. Givetvis följer vi alla rekommendationer gällande covid och arbetar noggrant för att hålla smittspridningen nere. Anmälan krävs till visning och antalet visningsgäster som ser lägenheten samtidigt begränsas. Önskar du en privat visning är du välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Anmäl ditt intresse idag för att inte missa information - observera att bostaden kan komma att säljas innan visningsperioden är slut.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.