Stationsgatan 42D

Centrum, Luleå Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
49,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1985
Förening
HSB BRF Flickskolan i Luleå
Om föreningen
Avgift
2 876 kr/mån
Driftkostnad
732 kr/år
Pris/m²
29 293 kr/m²
Antal besök
2 827
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till Stationsgatan 42D och denna ljusa 1:a i HSB Brf Flickskolan. Lägenheten har luftig känsla med halvöppen planlösning mellan kök och allrum. Det trevliga allrummet präglas av de fina fönsterpartierna, trivsamt golv och ljusa väggar. Här finns en sovalkov som avskiljs med lamellgardin. Allrummet inrymmer soffgrupp och ytterligare möblemang. Härifrån når du den härliga inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum stora delar av året. Från balkongen kan du njuta av utsikten mot Södra Hamn. Köket har lightrenoverats med nya handtag, stänkskydd och bänkskivor. I köket finns gott om förvaringsmöjligheter och bänkyta. Rejäl matplats där du kan duka för 4-6 personer utan problem och matplatsen vetter mot fönster. Trivsamt badrum med klinkergolv och golvvärme, våtrumsväv på väggar. Lägenheten är väl omhändertagen och alla väggar och tak är målade 2016-2018. Stort förråd når du bekvämt med hissen som även tar dig ner till föreningens gemensamma utrymmen. I den låga månadsavgiften ingår VA, värme, bredband samt kabel-tv.

Här bor du centralt men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område med en fin grönskande innergård. Här ligger centrum ett stenkast bort med sina restauranger, livsmedelsaffärer och övrig service finns alltid inom kort promenadavstånd. Smedjegatan ligger endast en tvärgata emellan och dess goda bussförbindelser till i princip hela Luleå.

Brf Flickskolan är en mycket populär och solid förening. Föreningens har fina gemensamma utrymmen så som motionslokal, cykelförråd, uthyrningsrum, hobbyrum, tvättstugor och bastu.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå