Tullgatan 31A

Centrum, Luleå Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
22 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1949
Förening
HSB BRF Falken i Luleå
Om föreningen
Avgift
1 224 kr/mån
Pris/m²
45 227 kr/m²
Antal besök
1 394
Dagar på Hemnet
10

Yteffektiv, smakfull och trivsam lägenhet om cirka 22 kvadratmeter belägen i husets andra våningsplan. Bostaden har väggar i vit nyans, och samma fina golv från hall till allrum, badrummet har våtrumsmatta på golv. Stilrent kök med inredning i vitt, höga väggskåp och smarta förvaringslösningar. Allrummet ger möjlighet att möblera med både vardagsrumshörna, matplats och sovplats via loftet. Bra ljusinsläpp via väl tilltaget fönster med utsikt mot innergården och generös takhöjd ger känsla av rymd. Här bor du i fördelaktigt läge på lugn gata i anslutning till Norra hamn i Luleå centrum. Boendet blir prisvärt med sin låga avgift om endast 1 224 kr/månad i förening som håller hög standard. Här bor du mellan Gültzauuddens vackra promenadstråk, badstrand och centrumkärnans utbud. Dessutom närhet till goda bussförbindelser till t.ex. Luleå Tekniska Universitetet.

I brf Falken bor du tryggt och lugnt med stabil ekonomi och välskötta byggnader. Föreningen har en aktivt styrelse och vice värd som löpande ser över förbättringar, fastighetens innergård, bastu och övernattningsrum är bland annat omgjorda under senare år. I föreningen finns även gemensam lokal, tvättstugor och förråd tillhörande lägenheterna. Till denna lägenhet tillhör tre separata förråd, ett i normal storlek och ett mindre i husets vind och ett mindre källarförråd.

Möjlighet finns att boka förhandsvisning och tillträdet är flexibelt, sker enligt överenskommelse mellan köpare och säljare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå