Dalgatan 1B

Centrum-Stenstaden, Sundsvall Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Underlaget i Sundsvall
Om föreningen
Avgift
2 915 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
17 375 kr/m²
Antal besök
1 409
Dagar på Hemnet
11

Här har du möjligheten att förvärva en optimal enrummare på 40 välplanerade kvadratmeter, med genomgående ljusinsläpp från hemmets fönsterpartier i två väderstreck.
Hemmet har ett luftigt vardagsrum med flera inredningsmöjligheter. I detta rum ryms både soffa, arbetsplats och en större säng. Köket är stilrent och har gott om plats för ett matbord.
Badrummet har helkaklade väggar och ett är utrustad med ett badkar, handfat och wc.
Hemmet goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna, klädkammaren och källarförrådet. Föreningens tvättstuga, som nyligen renoverades, ligger placerad i källaren i samma trappuppgång.
I tvättstugan finns det gott om lediga tider att boka.
På gården finns det en fin uteplats med grill som är fri att använda för medlemmarna i föreningen.

Som boende på Dalgatan 1B så bor du i centrum, endast några minuter från Mittuniversitetet och vackra Stenstan som erbjuder diverse shopping, hotell, caféer och restaurang & bar upplevelser. Du bor även i närhet till Norra Bergets friluftsområde, Selångers ån, Norrporten Arena, gym, solarium och Sundsvalls sporthall som sitter ihop med Himlabadet som erbjuder både äventyrsbad och relax.
På Dalgatan bor du med bekvämlighet och i närhet till allt!

Möjligheterna att nå allmänna kommunikationsmedel är optimal i området med 150 meter till närmaste busshållplats där flera linjer passerar. Bostaden ligger ca fem minuters promenad från västra station där du kan hoppa på tåget norr- eller söderut.

Där du trivs.
Där är ditt hem.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri