Dag hammarskjölds väg 15c

Centrum, Uppsala kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2006
Förening
BRF Slottsparken
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
2 315 kr/mån
Driftkostnad
996 kr/år
Pris/m²
59 074 kr/m²

Varmt välkommen till Dag Hammarskjölds väg 15C!

Här erbjuds ett utmärkt läge både för Dig som studerar eller som vill ha ett perfekt citynära läge! Här har Du alla förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende i studentstaden Uppsala innebär.
Lägenheten är yteffektiv, välplanerad och i bra skick med öppen och ljus planlösning med fönster och fransk balkong med dubbeldörrar vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med gott om förvaring, stort helkaklat badrum med tvättmaskin samt rum med gott om plats för både soffa, säng, skrivbord och förvaring. Möjlighet till egen p-plats.

Här bor du med närhet till allt vad staden har att erbjuda med promenadavstånd till Uppsala City och resecentrum. I närområdet finns de flesta av Uppsala Universitets anläggningar, Campus 1477, Blåsenhus, Biomedeicinskt Centrum(BMC), Carolina Rediviva, Ångströmslaboratoriet, Pollacksbacken och Ekonomikum. Vidare finns SLU, Ultuna, Science Park, Akademiska sjukhuset och Läkemedelsverket på bekvämt avstånd. I direkta närheten finns även flera gym, restauranger, matbutik, grönskande parker, Uppsala slott och Botaniska trädgården samt goda kommunikationer.

Pga rådande världsläge erbjuder vi endast bokade visningar.
Bostaden kan komma att säljas innan visningsperioden är över. Ring mäklaren omgående vid intresse för att boka in en privatvisning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Ulrika Eliasson

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Ulrika Eliasson, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46738408672