Kungsängsgatan 36B

Centrum, Uppsala kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33,6 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1967
Förening
BRF Brynhild
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
2 111 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
55 060 kr/m²

Mitt i centrala Uppsala hittar ni denna kvadratsmarta etta i en stabil och lågt belånad förening samt med svårslaget pendlarläge!

Genom ytterdörren möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring genom flertalet garderober. Från hallen når du det stamrenoverade badrummet utrustat med tvättställ med kommod, badrumsskåp samt badkar. I allrummet som bjuder på rikligt ljusflöde från stort fönsterparti och fransk balkong finns gott om utrymme för både stor säng, soffmöblemang och matgrupp samt övrig möblering efter önskemål. Allrummet bjuder även på tre platsbyggda garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. För den som önskar mer tydlig rumsindelning finns utrymme att sätta upp takskenor, alternativt sätta upp en vägg för att skärma av sovplatsen. Bostadens ljusa kök är yteffektiv, modernt utrustad samt är fint sammanlänkad med det stora rummet i öppen passage - vilket bidrar till en ljus lägenhet med en härlig känsla av rymd.

Till bostaden hör även ett källarförråd samt en mindre matkällare.
Brf Brynhild är en välskött förening med låg belåning där många av de större renoveringarna har blivit gjorda såsom stamrenovering, fönsterbyte och byte av hissar. Inom föreningen finns det cykelrum, övernattningsrum, flera tvättstugor, torkrum samt en mycket trivsam innergård med tillgång till trädgårdsmöbler.

På Kungsängsgatan 36 B bor du i ett makalöst pendlarläge med direkt närhet till både stadskärnan och centralstationen. Detta innebär att det från bostaden är oerhört smidigt att ta sig till allt vad hela Uppsala stad har bjuda på och att du har gångavstånd till nationer, universitetsbyggnader, restauranger, caféer, shopping, samt fina promenadstråk längs Fyrisån och Stadsparken. Samtidigt innebär läget även att detta är det perfekta boendet för dig som arbetar på annan ort.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Väkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Emy Gatu

SkandiaMäklarna Uppsala
Mäklare Emy Gatu, SkandiaMäklarna Uppsala
+46707180199

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.