Mörbylund 15B, 5 tr

Danderyd, Danderyds kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5, hiss finns
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Mörbylund 11-15 i Danderyd
Om föreningen
Avgift
1 938 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
80 638 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING - Varmt välkomna till en optimalt planerad lägenhet, perfekt som första bostad! Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med avhängningsmöjlighet samt två garderober med överskåp i direkt anslutning för bra förvaring. Ett toppfräscht badrum som nyligen renoverats i samband med stambyte i föreningen. Moderna och stilrena färger, härlig golvvärme, vikbara duschväggar i glas samt förberett för tvättmaskin. Köket är även det fräscht med vit skåpinredning, spishäll, ugn och integrerad kyl/frys och diskmaskin. Rummet bjuder på golvyta vilket ger plats åt både stor säng, matplats och soffgrupp. Lägenhetens balkong är ljuvlig! Inglasningen här gör det till en plats att vara på både tidig vår och sen höst. Här har man även sjöglimt!

Föreningen äger marken och möjlighet till parkeringsplats finns via Samfälligheten Mörbylund. Föreningen har även flertalet hyresrätter kvar vilket kan ses som ett stort dolt ekonomiskt kapital. Tvättstugan ligger på våning -2 och bostaden har tillgång till ett förråd.

Ett optimalt första boende med låg månadsavgift och nära kommunikationer (tunnelbanan Danderyds sjukhus, Roslagsbanan, bussar), Mörby centrum, Universitet, Edsviken med badplatser och Danderyds sjukhus. Här bor ni även med skogen och vattnet som granne. Man promenerar ner till badplatsen Kalles Klimp på någon minut. Härliga prommenadstråk längst med strandpromenaden samt natursköna motionsspår. I närheten finns även en trevlig grillplats.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Michaela Holmström

Notar
Mäklare Michaela Holmström, Notar
0735402027
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.