Nyproduktion

Kv. Vélo

Dockan, Malmö Se på karta

1 450 000 kr

1 300 000 kr +12%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Förening
BRF Vélo i Malmö
Om föreningen
Avgift
2 397 kr/mån
Pris/m²
42 647 kr/m²
Nyproduktion

Läcker markplanslägenhet med en takhöjd på imponerande 3,1 m. Sovalkov med tillvalsmöjlighet för industrifönster. Privat entré och uteplats mot en kommande park. Välkommen in!

Om Kv. Vélo
Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt Peab Bostads nya kvarter.

Nya Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har det satsats helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Ett urbant cykelvänligt kvarter för den medvetna Malmöbon helt enkelt.

I Kv Vélo erbjuds allt från läckra 1:or till penthouselägenheter. Unikt för projektet är också tre gathus på 99kvm fördelat på två plan. Samtliga lägenheter/gathus i markplan har imponerande takhöjd på 3.1 m.

Vi ger dig väl utvalda standardval från kända leverantörer såsom Vedum och Siemens men erbjuder även fina tillval där vi bl.a. satt ihop tre olika köksstilar som inspiration och hjälp på din resa mot ditt nya hem.

Få förtur – anmäl ditt intresse idag!

Säljpremiär planeras till våren 2020. Turordningen baseras på det datum du lämnade in din intresseanmälan.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö