Kommande

Lovartsgatan 13

Dockan, Malmö kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Vélo i Malmö
Om föreningen
Avgift
2 363 kr/mån
Pris/m²
58 676 kr/m²
Kommande

Varmt välkomna till en nyproducerad lägenhet på sjätte våningen! Här finner du en hemtrevlig etta med påkostade tillval för att skapa det där lilla extra! Fantastisk utsikt över Malmös stolthet Turning Torso. Peab har på ett gediget sätt låtit bygga Kv Vélo mitt i hjärtat av västra hamnen där du erbjuds inflytt April 2023. Här slipper du välja mellan att bo i stan eller nära havet. Området Dockan erbjuder bland annat ett levande restaurangutbud, mataffär, gym, badplats och bra förbindelser för dig som behöver ta dig runt via kollektivtrafik. Här har du även närhet till City, Malmö C och Ribban - kort och gott allt du vill ha när du bosätter dig centralt!

Bostaden erbjuder 34 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet för att maximera sociala tillställningar. Extra tillval har gjorts i form av garderober med skjutdörrar samt klinker i hallen, kakel som stänkskydd, diskmaskin, grå köksluckor från Vedum, uppgraderad kyl/frys i köket och dusch med frostade duschväggar i badrum för att nämna några.

Besök gärna https://peabbostad.se/projekt/skane/velo/ för mer information.
PEAB beskriver projektet på följande sätt:
Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt vårt nya kvarter. Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har vi satsat helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi.

Kontakta mäklare för mer info.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Johanna Ericsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Johanna  Ericsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
0727-44 98 62

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.