Grönkullagatan 10

Drottninghög, Helsingborgs kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Äppelgården 1
Om föreningen
Avgift
3 062 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
27 969 kr/m²

Välkomna till Grönkullagatan 10 där vi äntligen kan erbjuda en bostadsrätt i det nybyggda och växande kvarter i Drottninghög. Här är bostaden för dig som önskar en prisvärd lägenhet precis utanför stadskärnan!

Vi välkomnas in till entrén som möter oss med en yteffektiv och stilren hall, med avhängning bakom skjutdörrsgarderober och ett ljust fint parkettsgolv som präglar bostaden. Planlösningen är utformad för ett socialt umgänge, öppet mellan kök och vardagsrum med en naturlig plast för sängen, inte minst med utgång till bostadens rymliga balkong. Balkongen är av bra storlek så man får plats med både ett par stolar och ett bord!
Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och är välutrustat med induktionshäll, ugn, fläktspis, diskmaskin samt kyl/frys. Väl tilltaget badrum inrett med vitkaklade väggar och gråtonad klinkers. I badrummet har du bekvämligheter såsom tvättmaskin & torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå. Till lägenheten tillhör även ett praktiskt förråd på entréplan.

Här bor du i ett bekvämt boende i en expansiv stadsdel med all tänkbar service nära tillhands - mataffärer vårdcentral, gym och kommunikationer etc. Ungefär 100 m från huvudporten har man busshållplatsen som tar en in till centrum på ca 10-12 minuter. För bilpendlaren har man några få minuter ut till E4/E6 och väg 111.

Varmt välkommen på visning med oss på Skandia Mäklarna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg

Kontakta mäklaren

Ola Hermansson

SkandiaMäklarna Helsingborg
Mäklare Ola Hermansson, SkandiaMäklarna Helsingborg
0732000714

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.