Nyproduktion

Strandvägen

Edsviken, Sollentuna kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Balkong
Ja
Avgift
2 679 kr/mån
Pris/m²
69 355 kr/m²
Nyproduktion

Perfekt 1:a med modern planlösning i OBOS populära projekt Brf Strandvägen!

Välkommen till lägenhet 3-1103 som är en perfekt 1:a på 31 kvm. Den moderna planlösningen ger lägenheten ett luftigt intryck. Lägenheten har en mysig balkong mot den lugna innergården på 6 kvm. Entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch och kombimaskin. Modern planlösning med sovalkov. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Vad gäller inredning finns det tre olika smakfulla stilar att välja mellan. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garageplatser finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.

Brf Strandvägen i Edsviken byggs i Sollentuna av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Kontakta mäklare för att köpa den här lägenheten.

Bilderna är exempelbilder och avvikelser förekommer.

Köp med Deläga! Den här bostaden är möjlig att köpa via vår boköpmodell Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper.

Läs mer om Deläga på obos.se eller kontakta mäklare för mer information om vad Deläga innebär för just denna lägenhet.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige