Stenbocksgatan 3A

Edvinshem, Ystad Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Byggår
1954
Förening
Riksbyggen BRF Ystadshus nr 1
Om föreningen
Avgift
2 266 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
23 214 kr/m²

Välkommen till Edvinshem i Ystad tätort, ett hemtrevligt bostadsområdet med blandad bebyggelse, alla med närhet till hav, skola och matbutik. Goda kommunikationer ges via Mölletorget där stadsbussarna stannar med jämna mellanrum! Föreningen har garageplatser till förfogande för de boende att hyra enligt separat kö. Här ges nu en fin möjlighet att förvärva en riktigt fin enrummare, perfekt förstabostad! Månadsavgiften är inte mycket högre än vad en hotellövernattning kostar, vilket ger dig pengar över till annat!

Från lägenhetens allrum skymtas en glimt av havet tack vare det fina läget på andra våningen, att bo lite högre upp i huset ger ju dessutom en lite privatare sfär då det är insynsskyddat. Huset är beläget på lugn gata så någon högljudd biltrafik kommer inte besvära dig. Ett synnerligen skyddat läge för att vara mitt i centrala Ystad! Det är enkelt att ta med kaffebrickan eller en god bok för att slå sig ned på föreningens charmerande innergård där det bland annat byggts en trevlig pergola. Perfekt för de tillfällen då ni är flera som vill njuta av fika i solen!

Kokvrån renoverades kring årsskiftet 2015-2016 och har kyl/frys, ugn och fläkt i rostfritt. Därtill induktionshäll, vask och lite skåpsförvaring! Badrummet renoverades av föreningen år 2005 när alla stammar byttes ut. Här finns förutom dusch och handdukstork även en toppmatad tvättmaskin, bekvämt! Garderobsförvaring finns i entréhallen, här finns även rum för någon ytterligare garderob. Därtill ingår 2 förråd, ett mycket stort på vinden samt ett mindre källarförråd. På samma plan ligger den fina tvättstugan samt cykelförråd.

Välkommen till denna hemtrevliga etta på ett av Ystads absolut trevligaste lägen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen