Honnörsgatan 2

Ekkällan, Linköpings kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 7, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Knuten
Om föreningen
Avgift
2 738 kr/mån
Driftkostnad
8 028 kr/år
Pris/m²
50 000 kr/m²

Välkommen till denna fina etta med bra förvaring i hallen och en balkong med utsikt över området. Här har du lika nära till stan som till naturen och vill du hellre stanna hemma finns det många sociala och gemensamma ytor i grannskapet.

I det populära och etablerade området Södra Ekkällan i Linköping ligger Knuten. Här finns alla förutsättningar för att leva ett modernt och aktivt vardagsliv, med närhet till både stad och natur. Här har du 3 km till stan och universitet, 500 meter till sjukhuset och Coop alldeles runt hörnet. Får du inte nog av det grönskande grannskapet finns både motionsspår, aktivitetspark, gym och naturreservat i närheten.

I dessa Svanenmärkta hem kan du vara säker på att du får ett effektivt och prisvärt boende. Alla lägenheter innehåller energisnåla lösningar för att hålla nere driftkostnader och är byggda med naturliga material som åldras vackert och tål dagligt bruk. Här möts du av en modern och tidlös inredning, med bra förvaring och social planlösning.

I det korallfärgade huset på hörnet, med ett inglasat och upplyst entréplan är det svårt att inte känna sig välkommen. Här finns förvaring, mek och spolplatta till din cykel samt lägenhetsförråd och miljörum. Längst upp i huset hittar du en modern tvättstuga med mysig sittgrupp, perfekt för dig som vill plugga medan du väntar på tvätten. Dessutom finns en gemensam takterrass med pentry och ytor att umgås på. I Knuten bor du nära det mesta, men gemenskapen i grannskapet gör hemmalivet lika trevligt som en kväll på stan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Josephine Ekhager

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Josephine Ekhager, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
0763-20 20 70

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.