Edinsvägen 12

Ektorp, Nacka kommun Se på karta

1 875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29,5 m²
Våning
1 av 9, hiss finns
Byggår
1961
Förening
HSB BRF Tallmohöjden i Nacka
Om föreningen
Avgift
2 149 kr/mån
Driftkostnad
3 240 kr/år
Pris/m²
63 559 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning.

• Ljus och välplanerad etta med fransk balkong
• Nytt badrum och stambytt våren 2021
• Närhet till allt
• Tyst och lugnt område
• Tvättstuga på samma plan
• Golvvärme genom hela lägenheten

”Att på morgonen öppna dörren till den franska balkongen och låta solen skina in i rummet ger en kickstart för dagen”
En trappa upp i huset utan insyn finner du denna ljusa välplanerade etta på en populär adress med närhet till allt!
Passa på att ta chansen att förvärva denna bostad i ett tyst och lugnt område med blandad bebyggelse av villor och flerbostadshus. Här finner du en fin lägenhet med nytt golv i hall och vardagsrum samt nytt badrum som stambytts av föreningen under våren 2021.

Det stora fönsterpartiet samt den franska balkongen ger vardagsrummet ett härligt ljusinsläpp där du även får plats med matplats. I vardagsrummet har säljaren valt att smart optimera bostadens yta genom att monterat in en garderobsvägg som ger stora förvaringsmöjligheter samt ett mysigt och avskilt sovutrymme där en 140 cm säng får plats!

Köksinredningen innehåller mycket välbevarat original från 60-talet med gott om förvaring, men även nyare beredningsbänk och vitvaror, här byttes även vattenblandaren i samband med stambytet.
Tvättstuga finns på samma våningsplan, samt att badrummet är förberett med möjlighet för egen tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd.

I närheten finns det mesta du kan önska dig i form av goda kommunikationer samt brett serviceutbud. I Ektorp centrum finns bl. a. livsmedelsbutiker, restauranger, det populära konditoriet Gateau och Nordic Wellness. Med bussar som går i strid ström dygnet runt tar du dig från Ektorp centrum till Nacka Forum, Sickla Köpkvarter samt Slussen på 15-20 minuter och vardagar även direkt till Cityterminalen.
Ett par korta löpsteg bort ligger naturskyddsområdet Nyckelviken som med motionsspår och badklippor vid havet bjuder på vackra naturupplevelser året runt. Den närbelägna Långsjön är en fin oas som erbjuder lugna promenader och populär badplats med fint vatten.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Staffan John

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Staffan John, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
+46707401376

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.