Ektorpsvägen 9

Ektorp, Nacka Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Våning
3
Förening
BRF Ektorpsvägen
Om föreningen
Avgift
1 373 kr/mån
Driftkostnad
9 696 kr/år
Pris/m²
52 969 kr/m²
Antal besök
883
Dagar på Hemnet
8

Perfekt 1:a med en optimal planlösningen vilket gör att bostadens 32 kvadratmeter känns väl utnyttjade. Lägenheten kan om man vill disponeras som en mini tvåa där möjlighet att sätta upp en vägg finns (se alternativ planlösning).

Här erbjuds du ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Här möts man av en rymlig och praktisk hall, som leder till ett smart planerat allrum med sovalkov och ett kök öppet mot allrummet. Här finns även ett ljust och helkaklat badrum och en stor klädkammare.
Källarförråd tillhörande bostaden ger ytterligare goda förvaringsmöjligheter. Flexibelt tillträde.

Ektorp är ett trevligt område för den som uppskattar närhet till både shopping, natur samt utmärkta kommunikationer. I bostadens absoluta närhet ligger shopping i form utav Ektorp centrum där man finner allt ifrån konditori Gateau, ett av Sveriges finaste kampsportcenter Nacka Dojo, ICA Supermarket samt i kommunikationsväg utmärkta kommunikationer i form utav buss till Nacka Forum samt motorvägsbussar som tar en in till stadens puls på 30 minuter! Vill man se vacker natur är det gångavstånd till Stockholms Skärgård i form utav Skurusundet samt lummiga Saltängen.

Här är det bara att flytta in och trivas - välkommen hem till Ektorpsvägen 9!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.