Sadelmakaregatan 5A

Eneborg, Helsingborg Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
BRF Malen
Om föreningen
Avgift
2 466 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Pris/m²
25 758 kr/m²
Antal besök
638
Dagar på Hemnet
9

I hjärtat av lugna Eneborg finns nu möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta etta som genomgått en omfattande uppfräschning av ytskikt och detaljer. I lägenheten finner vi charmiga vitmålade orginalgolv och ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster. Den stora balkongen i väst bjuder in till umgänge i eftermiddagssolen med vänner och familj. Lägenheten rymmer stort och luftigt allrum med sovalkov, rymligt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum i vitt och grått och en hall med bra förvaring. Förutom lägenheten får man också tillgång till föreningens gemensamma gym, bastu, övernattningslägenhet samt två förråd, ett på vinden och ett i källaren.

På Sadelmakaregatan 5A bor man centralt med goda kommunikationer och närhet till parker, närbutiker och gångavstånd till centrum. Från lägenheten når man snabbt och enkelt bl.a Campus och lasarettet. I närområdet finner vi även en variation av restauranger samt lekplatser. Ett perfekt första boende!

I föreningen Brf Malen bor man tryggt med en förening som är mån om både fastigheten och sin medlemmar. Man har nyligen gjort om gården och lagt till nya cykelställ och grindar. Föreningen disponerar över 10 parkeringsplatser som går att hyra för 300kr/mån med separat kö. Med föreningens goda ekonomi och låga avgifter bor man bekvämt och säkert.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Helsingborg

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.