Skönviksvägen 321

Stureby, Stockholms kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1952
Förening
HSB BRF Stureby i Stockholm
Om föreningen
Avgift
1 377 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
94 750 kr/m²

Accepterat Pris

Välkommen till denna synnerligen välplanerade 1:a med stilsäker finish i attraktiva Stureby, med smakfulla materialval och genomgående renoverad, enbart minuter ifrån city i direkt närhet till tunnelbana!

Här möts ni av en välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter kombinerat med ett renoverat kök med modern och stilfull utrustning, optimalt placerat för att inte ta över resterande del av lägenheten. Stambytt badrum med kakel och klinkers. Ljust och luftigt rum utrustad med garderober, stort fönsterparti som ger rummet extra rymd samt den franska balkongen i tilltalande söderläge.

Här bor ni på en av Sturebys mest attraktiva adresser i stabil och välskött HSB-förening med gym, bastu, pingisrum och övernattningsrum. Innergården har grillplats och stor gräsmatta. Dessutom ingår bland annat basutbud TV och bredband via fiber i avgiften. Här har ni ett par minuter till tunnelbanan, 5 minuter till populära Slakthusområdet och Globen. 10 minuter in till city och nära till Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. I området finns utegym, pizzeria och dygnet-runt-öppet Shell/7-Eleven. Fantastiska ICA Kvantum BEA med allt från målarfärg till livsmedel finns på bekvämt cykelavstånd.

Välkommen till Skönviksvägen 321!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

Kontakta mäklaren

David Ling

SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
Mäklare David Ling, SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
076-818 46 74