Drakensköldsgatan 3

Eskilstuna, Eskilstuna kommun Se på karta

500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
19 m²
Våning
1
Förening
BRF Flundran nr 12
Om föreningen
Avgift
1 106 kr/mån
Driftkostnad
2 208 kr/år
Pris/m²
26 316 kr/m²

Välkommen till Drakensköldsgatan 3 och denna etta med kokvrå om 19 m² där varje kvadratmeter nyttjas väl! Perfekt första lägenhet, studentbostad eller för övernattning med bästa pendlarläge och med en månadsavgift om endast 1 106 kr! Ett välplanerat och sparsamt boende med renoverade ytskikt. Ljus lägenhet där det stora fönstret med fönsterbräda i sten skapar ett trevligt ljusflöde genom rummet. Här erbjuds även ett badrum samt hall.

Trevlig bostadsrättsförening med fina gemensamhetsutrymmen, med bland annat övernattningslägenhet, gym och relax med bastu och dusch, fritt att disponera för föreningens medlemmar. Låst innergård med garage och p-platser. Stambytt fastighet med 3-glasfönster, säkerhetsdörrar, anslutet till ComHem och Stadsnätet.

Centralt läge med någon minuts promenad till tågstationen och resecentrum, högskolan och centrumkärnan med shopping och uteliv. Med snabba steg når du, via viadukten på Västra Åsgatan, tågcentralen inom 2 minuter! I kvarteret finns större matbutik, pizzeria och frisörsalong. Strax intill finns Järntorget med bland annat restauranger, matbutik och kulturhuset Royal med bland annat livebio, konserter och mysiga Biografbaren med bar och café. 5 min promenad bort finns Kronskogen, en central oas med ordnat elljusspår för motionärer och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Amanda Rosvall Stenman

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Amanda Rosvall Stenman, Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
+46733187218