Västra Storgatan 16A

Eskilstuna, Eskilstuna Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28,3 m²
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Förening
BRF Nordstjärnan nr 12
Om föreningen
Avgift
1 565 kr/mån
Driftkostnad
3 636 kr/år
Pris/m²
30 035 kr/m²

På Västra Storgatan 16A finner ni denna mycket fina och välplanerade lägenhet om 28,3 kvm fördelat på 1 rum och kök med fransk balkong. Här erbjuds en smakfullt renoverad lägenhet med kök i öppen planlösning mot allrum med fransk balkong och med plats för säng, soffa samt matplats. Fräscht badrum och hall med gott om förvaring i garderober. Belägen på våning 4 med bästa solläge, fint ljusinsläpp och med låg månadsavgift om 1 565 kr/mån.

Välskött förening med låga avgifter. På innergården finns både lekplats och en uteplats med trätrall och fin belysning som lyser upp gården på kvällarna. Nytt miljöhus uppfört samt nya grindar med kodlås installerade under 2020. Även parkeringsplatser finns på innergården, separat kö till dessa.

Centralt läge i hjärtat av det expansiva Norr. Fem min promenad till centrumkärna med restauranger, butiker och högskolan och ett stenkast till Stadsparken. De vackra promenadstråken utmed ån leder vidare mot Rothoffsparken med café och turistcenter, och Munktellområdet med nybyggda badhuset, badmintonhall, Munktellarenan och konstmuseum. Här ordnas även konserter och sportevenemang på Lokomotivet och i Stiga-sports arena. Åt andra hållet leder ån mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Två busslinjer strax intill och en kort promenad bort nås även kulturkvarteret Rademachersmedjorna och tågstationen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna