Frodegatan 10C

Fålhagen, Uppsala Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
1910
Förening
BRF Tripolis
Om föreningen
Avgift
2 384 kr/mån
Pris/m²
56 000 kr/m²

Här får du chansen att bo i ljuvlig sekelskiftescharm i en mycket tilltalande lägenhet i hjärtat av Fålhagen i vackra Tripolis!

Takhöjden mäter över 3 meter och tillsammans med de fantastiska spröjsade fönstren, de väl bevarade vackra trägolven och den ljusa färgsättningen får du ett hem med härlig atmosfär. Tack vare en genomgående planlösning ger det lägenheten ett ljuvligt ljusinsläpp från två håll samt att bostaden upplevs som ljus och mycket luftig. Med ett lugnt och rofyllt läge med utsikt över föreningens vackra lummiga innergård är det lätt att trivas.

Här erbjuds en välkomnande rymlig entré till hall, ett inbjudande kök med karakteristiska trägolv och orginalskafferi bevarat, ett stort luftigt vardagsrum med klädkammare och ett stamrenoverat snyggt badrum.

I källaren finns källarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Det finns också tvättstugor, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum och ett barnvagnsförråd föreningens medlemmar får nyttja.

Fin innergård med pergola, trädgårdsmöbler och grill. Ypperligt pendlarläge i mycket attraktiva kvarter med närhet till stationen och all tänkbar service. Välskött förening med mycket populära lägenheter mitt i citypulsen.

Bör ses, varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB