Hjalmar Brantingsgatan 8B

FÅLHAGEN, Uppsala kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Förening
BRF Linnéa
Om föreningen
Avgift
2 816 kr/mån
Driftkostnad
4 920 kr/år
Pris/m²
52 500 kr/m²

Varmt välkommen till den här superfina och generösa ettan med sovalkov, som har allt man kan önska av en citynära lägenhet. Genomgående har bostaden ljusa färger och ger en otroligt fräsch och mysig känsla. Balkongen som ligger i ett rakt söderläge är rejäl och där kan du sitta och njuta av blommande syrener i början av sommaren. En sovalkov har tillskapats av en tidigare klädkammare vilket gör att vardagsrummet blir rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. En ny garderob med dragdörrar har tillskapats ute i hallen. Fräscht badrum med badkar, där du kan njuta varma bubbelbad.

Fantastiskt välskött föreningen som har en underbar gård där du som boende har tillgång till en grillplats under en vacker pergola. I föreningen finns cykelförråd och tvättstuga med tillhörande torkrum. Föreningen har tecknat ett kollektivt bredbandsavtal med Bredband2, som ger den boende en hastighet om 100/100 Mbit/s. I föreningen finns 11 p-platser.

Det centrala läget ger dig nära till bland annat Friskis och Svettis, mataffären Willys, Vaksala torg, flertalet parker. I Kvarnengallerian hittar du apotek, systembolag, välsorterad livsmedelsaffär, frisör och restauranger med mera. Uppsala konsert och kongress (UKK) ligger också på bekvämt promenadavstånd.
Som boende på Hjalmar Brantingsgatan 8 har du nära till Resecentrum, vilket gör den här bostaden alldeles utmärkt även för pendlaren. För dig som pendlar med bil är det nära påfart ut på E4:an.

Till lägenheten finns två förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Visningstider

  • 8
    aug
    Idag kl. 17:00–17:30
    Varmt välkommen på visning! Anmäl dig till visning på Riksmäklarens hemsida under fliken visning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.