Vaksalagatan 47

Fålhagen, Uppsala Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
42,2 m²
Balkong
Ja
Byggår
1952
Avgift
2 110 kr/mån
Pris/m²
44 905 kr/m²
Antal besök
1 660
Dagar på Hemnet
6

Smart och väl genomtänkt bostad, belägen i ett insynsskyddat läge högst upp i hus med hiss, med trivsam utsikt över Fålhagens takåsar och grönskande utegårdar. Väldisponerad planlösning med ljusa ytskikt, fina trägolv och generöst ljusinsläpp från stora fönster. Inbjudande hall med plats för ytterkläder och trivsam vy över bostaden. Fräscht duschrum med tvättpelare. Kök med klassisk välbevarad originalinredning och moderna vitvaror samt med stor plats för matbord invid fönster. Allrum med sovalkov som ger plats för en 180 cm säng samt med plats för större soffa och annat anpassat möblemang. Från allrummet nås också bostadens balkong som är en härlig pärla att fördriva timmarna på, den ligger dessutom i ett ostört söderläge. God förvaringsmöjlighet finns i garderober och till bostaden hör även två förråd.

Till föreningens gemensamma utrymmen hör tvättstugor, föreningslokal mm. Gott om parkeringsplatser finns (separat kö). Innergårdarna är utmärkande och sommartid erbjuder de utemöbler och tillgång till grillplats.

Här bor du högst upp i hus med hiss i ett bekvämt läge nära citykärnan och dess stora utbud. Praktisk närhet till bl a Resecentrum, UKK, gym, restauranger och i närområdet finns också bra serviceutbud i Kvarnens köpcenter med bl a populär livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Det är även bra avstånd till Gränby köpstad. Pendlingsvänligt med kort avstånd till påfarten till E4:an.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala