Södra Storängsvägen 54A

Finspång Se på karta

295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1961-1964
Förening
HSB BRF Prästkragen i Finspång
Om föreningen
Avgift
1 958 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
10 926 kr/m²
Antal besök
842
Dagar på Hemnet
10

Välkomna till denna kvadratsmarta lägenhet med närhet till allt. Här ges chansen att förvärva ett trevligt boende till en låg månadskostnad om 1 900 kr/mån där värme, VA, hushållsel, fiber & Tv-grundutbud ingår i den redan låga avgiften. Denna lägenhet är för dig som vill bo på behagligt avstånd till det mesta, men samtidigt inte vill ge upp lugnet som kommer med att bo i ett lugnt område.

Bra förvaring, en trevlig planlösning och ett bra läge skapar fina förutsättningar oavsett vart du befinner dig i livet. Första lägenheten? En mellanlandning? Eller för dig som insett att du inte behöver större? Oavsett vart du befinner dig så kommer att trivas i denna etta om 27 kvm på våning tre med fransk balkong.

Då behovet av renovering obefintligt så kan du med gott samvete slappna av och njuta av närheten till grönområden och eller vid föreningens gemensamma grillplats. Med närhet till både centrum, matbutik och kommunikationer är det enkelt att bo och trivas.

Lägenhetens planlösning bidrar till ett lekfullt hem där moderniteten och hemtrevnad får stå i fokus. Det nyrenoverade köket mynnar ut i vardagsrummet där det även finns en sovalkov. Hela lägenheten, är totalrenoverad, förutom badrummet där tätskikten är 00-01 då badrummen renoverades efter stambyte. Dock så har badrummet fått ny inredning i form av handfat med kommod och duschvägg.

Med en utomordentlig föreningsekonomi kan du sova gott även om räntorna skulle gå upp.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Visningstider

  • 5
    aug
    Tor 5 aug kl. 16:30–17:15
    Anmälan till visning görs via visningsformulär eller telefon.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.