Terapivägen 18A

Flemingsberg, Huddinge Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Förening
BRF Grantorp i Huddinge
Om föreningen
Avgift
2 267 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
49 821 kr/m²

Optimalt planerad samt tillgänglighetsanpassad bostad i expansivt område med närhet till allt från Flemingsbergs centrum, Södertörns högskola, Huddinge sjukhus, kommunikationer genom pendeltåg och buss men i framtiden även tvärbanan som kommer gå till området. Du som boende tar dig in till Stockholms innerstad på 19 minuter med pendeltåg.

I denna fräscha bostad bjuds det på smakfulla renoveringar då bostaden låtits totalrenoveras. Bostaden erbjuder ett praktiskt och snyggt kök, ett nyrenoverat helkaklat badrum med klinkergolv samt fina detaljer. Allrum med plats för säng, samvarodel och matplats, här finns även en nerfällbar säng som ingår i köpet. Detta är den perfekta platsen att finna ro på samtidigt som man kan avnjuta sensommarkvällar på den stora uteplatsen där det även finns möjlighet för inglasning.

Alla bekvämligheter erbjuds även runt bostaden då du i Flemingsbergs centrum finner ett urval av restauranger, gym samt mataffärer, dessa bekvämligheter är belägna en 5 minuters promenad ifrån porten.

Detta är det perfekta förstaboendet!

Välkommen på visning!
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
0732-62 06 78

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö