Börjegatan 10B

Främre Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

2 295 000 kr

2 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1938
Förening
BRF Manhem
Om föreningen
Avgift
2 494 kr/mån
Driftkostnad
3 708 kr/år
Pris/m²
58 846 kr/m²

Njut av att bo i denna fantastiska bostad, belägen i 30-talsfastighet. Här möts du av ett stort mått av charm med högt i tak, genomgående parkettgolv och balkong för att bara nämna några av de detaljer som gör denna lägenhet unik.

Lägenhetens yta är fördelad enligt följande, hall med gott om utrymme för praktisk förvaring i form av två klädkammare, stort och fräscht kök med goda arbetsytor, luftigt vardagsrum med plats för både matrumsdel och soffdel samt utgång till balkong och ett helkaklat badrum med badkar.

Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en väl underhållen 30-tals fastighet med hiss. Ypperligt läge i Främre Luthagen, ett stenkast från alla tänkbara bekvämligheter. I området ligger Ekonomikum, studentnationer, flera matvarubutiker med generösa öppettider, brett utbud av restauranger, flera parker bl.a. Vasaparken och grönområde med motionsspår mm. Till city promenerar ni på bara 5-10 minuter.

Lägenheten passar perfekt för dig som vill ha ett citynära men ändå lugnt boende.

Innehavarens ord:

”Hej,
Jag har bott här sedan 2011. Jag skulle egentligen ha flyttat vidare 2013 men då jag trivdes så bra med livet i Uppsala valde jag att stanna fram tills nu. En stor del av det berodde på just denna lägenhet. För mig har den varit helt lysande; ett stort luftigt rum med säng, TV, och dator, plus ett stort kök. Det fina köket har gjort det roligt att laga (god) mat medans gästerna sitter vid matbordet och samtalar, och på balkongen har jag spenderat många mysiga kvällar i sommarsolen. Badkaret har varit underbart för de där dagarna då man bara vill ha lugn och ro.
Läget, främre Luthagen, är det bästa i hela stan. Perfekt avstånd från centrum för att ha nära till allt och precis så långt bort att man aldrig störs av nattlivet när man behöver arbetsro eller sömn. En riktigt bra ICA butik är två minuter bort. De tre största studentnationerna är tre minuter bort. Centralstationen är fjorton minuter, avenyn är sex minuter. Ekonomikum är en minut, BMC är elva. Alla bussar du någonsin kommer behöva stannar alldeles utanför. Hela Uppsala är inom gångavstånd härifrån (eller cykelavstånd om man vill halvera tiderna).
Vare sig du vill jobba, ta del av studentlivet/stan, eller pendla till Enköping/Stockholm, så är detta verkligen det bästa läget.
Jag kan säga att jag har stormtrivts i denna lägenhet. Jag hoppas du får ut lika mycket nöje av den.”

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Emilio Silva

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Emilio Silva, Svenska Mäklarhuset Uppsala
0720144586