Sysslomansgatan 7

Främre Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1965
Förening
BRF Sysslomansgatan 7
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
1 931 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
75 800 kr/m²

Nu saluförs denna ytterst välplanerade 1a med ett av Uppsalas absolut bästa lägen. Är du ute efter ett centralt boende med bekvämligheter som hiss, tvättmaskin, diskmaskin, gångavstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda så är detta bostaden för dig! Bostaden i sig är mycket välplanerad och erbjuder en rymlig och välkommande hall. Från hallen nås bostadens fräscha helkaklade badrum med bl.a. kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare har bostaden ett ljust öppet vardagsrum med stora fönsterpartier. Vardagsrummet är även i anslutning till bostadens fräscha och välutrustade kök med gott om arbetsytor och förvaring i både över och underskåp.

Väljer du att bo på Sysslomansgatan 7 bor du i ett av Uppsalas absolut populäraste kvarter med direkt närhet till Fyrisån, nationsliv, matbutiker, krogar, restauranger, shopping m.m. Området är perfekt även för den som vill ha närhet till centralstationen eller studenten som önskar ha promenadavstånd till bland annat Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner.
Till bostaden hör även ett källarförråd, perfekt för att förvara till exempel säsongskläder och dylikt. Cykelparkeringar på baksidan, bakom grind.

Missa inte att anmäla ert intresse. Lägenheter i Främre Luthagen är mycket attraktiva och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Karl Nordström

SkandiaMäklarna Uppsala
Mäklare Karl Nordström, SkandiaMäklarna Uppsala
070-9581957