Järnvägsbacken 8

Fredsborg, Österåker Se på karta

1 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Fredsborg i Österåker
Om föreningen
Avgift
1 988 kr/mån
Driftkostnad
9 552 kr/år
Pris/m²
69 500 kr/m²

Ring för att boka visning!

Välkomna till detta unika, allsidiga hus med både centralt- och naturnära läge. Huset passar såväl yngre som äldre eller ett komplement för dig som behöver ett extrahus för övernattning med kök.
Huset är yteffektivt med ett fullt utrustat kök, badrum i kakel och klinkers med golvvärme samt vardagsrum med full takhöjd. Sovloftet når du via en smidig stege. Under sommarmånaderna kommer du garanterat att bo ute på den generösa altanen om 12 kvm med sol under största delen av dagen. Från huset har du utsikt mot föreningens härliga mark som består av blommor, buskar och träd men även ut över åkrar och ängar.

- Närhet till natur och kommunikationer
- Eget hus
- Altan om ca 12 kvm
- Bullerbykänsla

Brf Fredsborg består av tre parhus och tre Attefallshus som passar alla generationer. Inspirationen till området kommer från det ursprungliga Fredsborgshuset och känslan du möts av i föreningen är inget annat än Bullerbykänsla. Här bor du med närhet till både buss och Roslagsbanan. Bortom Storträsket, som ligger endast en kort promenad från huset, sträcker sig skogen stor för svampplockning och härliga skogspromenader. Tar du cykeln når du stora Coop på endast 5 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker