Kommande

Anna Sandströms gata 18

Fruängen, Stockholms kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Damhandsken nr 3
Om föreningen
Avgift
1 558 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
70 185 kr/m²
Kommande

Låg avgift och ett par minuter till t-banan! Trevlig och välplanerad etta ett stenkast från Fruängens Centrum. En ljus och fräsch lägenhet i toppskick med genomgående fina ytskikt, ekparkett i vardagsrum och kök samt ett praktiskt klinker i hallen. Denna charmiga lägenhet är som gjort för att trivas i och lämpar sig perfekt som första boende. Lättmöblerat vardagsrum, praktiskt arbetskök som totalrenoverades 2012, stambytt och helkaklat badrum från 2019 samt en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Stora fönster i vardagsrummet släpper in mycket ljus och bidrar till en luftig och skön atmosfär i bostaden.

Brf Damhandsken 3 är en välskött förening med en mycket trevlig och lummig innergård där de boende har möjligheter att grilla och umgås. Ekonomin är god med en låg belåning om 4715 kr per kvadratmeter.

Lägenheten har ett suveränt läge mitt i Fruängen C. Inom ett par minuters gång kan man nå det mesta av behov, såsom butiker, mataffärer, serveringar, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, systembolag och flera gym. Även t-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Fri parkering på närliggande gator för den som har bil. Med en kort promenad når man Långbro Park, en naturskön historisk parkmiljö med ett välbesökt Värdshus. Med tio minuter på cykel når man större sammanhängande grönområden med möjlighet till bad.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christofer Svensson

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Christofer  Svensson, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070-710 85 04

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas