Kommande

Lina Sandells plan 24

Fruängen, Stockholms kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Byggår
1954
Förening
BRF Kamkoftan
Om föreningen
Avgift
2 083 kr/mån
Pris/m²
61 111 kr/m²
Kommande

Här erbjuds en charmig och öppen lägenhet som är välplanerad. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig.

Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det tidstypiska, trevliga och funktionella köket. Här finns kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Vardagsrummet är lättmöblerat och mysigt med stort fönsterparti i burspråk, härliga umgängesytor, plats för soffa och säng samt utgång till balkongen.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en insynsskyddad, liten och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av lugnet och blicka ut över grönska. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord.

Lägenheten har ett utmärkt läge i hjärtat av Fruängen på trevliga Linda sandells plan. Här bor du alldeles i närheten av bland annat långbropark, fruängen centrum och långsjön. Ett utmärkt område för dig som söker ditt första boende!
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Älvsjö

Kontakta mäklaren

Emmy Hallbom

SkandiaMäklarna Älvsjö
Mäklare Emmy Hallbom, SkandiaMäklarna Älvsjö
072-3663370

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.