Skomakaregatan 10A

Gamla Väster, Malmö Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
2008
Förening
BRF Gyllenstjärnan, Malmö
Om föreningen
Avgift
2 854 kr/mån
Pris/m²
56 622 kr/m²
Antal besök
2 307
Dagar på Hemnet
10

Denna exklusiva etta ligger dold från gatan uppe i Brf Gyllenstjärnans skyddade gårdsmiljö. Interiören utgörs av exklusiva materialval med ett stort Myresjökök som samspelar med vardagsrum och bostadens egna uteplats. Badrummet bjuder på generösa kvadrat innehållandes både tvättmaskin och torktumlare. Boendet ligger praktiskt i huset med soprum och förrådsutrymme på samma våningsplan och ett garageutrymme som nås med hissen.

Föreningen består av 73 bostadsrätter på ett attraktivt cityläge mitt emellan Lilla Torg, Stortorget och Gustav Adolfs Torg. De tre fristående bostadshusen är byggda ovanpå ett parkeringshus, vars tak utgör en skyddad innergård ca fem meter över gatuplanet. Detta ger de boende en privat oas med lugn och ro – trots att stadslivet pulserar runt knuten. En kontrast som gör boendet unikt.

I Gyllenstjärnan kan de boende njuta av en gemensam SPA-anläggning med stor jacuzzi, bastu, duschar, pentry och relaxstolar. Anläggningen ligger på gårdsplan och har utgång till en skön terrass för avkoppling. Föreningen har även en övernattningslägenhet där de boendes gäster bekvämt och smidigt kan inrymmas.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Axel Karlsson Pacheco

Bjurfors Malmö City
Mäklare Axel Karlsson Pacheco, Bjurfors Malmö City
0701641915