Gamlestadstorget 35

Gamlestaden, Göteborg Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Våning
3
Förening
BRF Gamlestadstorget
Om föreningen
Avgift
3 191 kr/mån
Pris/m²
45 122 kr/m²
Antal besök
310
Dagar på Hemnet
2

En klassisk landshövdingebostad som är mycket välplanerad. Denna ljusa etta är i fint skick och erbjuder välbevarade originaldetaljer såsom djupa fönsternischer och stora, spröjsade fönster. En lägenhet med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard.
Den funktionella, välplanerade och inbjudande hallen med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett stort, socialt och nyligen renoverat kök och ett stort, ljust och lättmöblerat allrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och plats för både soffa, mediamöbel och säng. Badrummet är nyrenoverat, smakfullt och fräscht och har toalett, dusch och kommod.

I hjärtat av Gamlestaden bor du trevligt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, bra kommunikationer, barer, restauranger och vackra grönområden. Det nya resecentret ligger ett stenkast från lägenheten, Gamlestadens många restauranger en promenad bort och grönområden ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.