Nyproduktion

Isoptorget 2, Lgh 2102

Gårdsten Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Avgift
2 643 kr/mån
Pris/m²
46 912 kr/m²
Nyproduktion

Modern etta om 34 kvm med optimal planlösning.

Det vita Marbodalköket är funktionellt utformat och bjuder in vännerna att delta i skapandet av sensationella smakkombinationer. Till er hjälp vid matlagningen finns induktionshäll, inbyggnadsung och inbyggnadsmikro, spisfläkt, kombinerad kyl/frys (Cylinda) samt diskmaskin.

Vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning, vilket låter såväl samtalen som favoritspellistan flöda fritt över rumsgränserna. Möblera med matbord, soffa och mediautrustning.

Efter händelserika dagar somnar ni gott i den harmoniska sovalkoven. Till klädkollektionen finns förvaringsmöjligheter via garderob med skjutdörrar.

Det helkaklade badrummets utrustningen består av wc, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, handdukstork och duschväggar. I badrummet blir även de vardagliga sysslorna en enkel match - med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 28
    apr
    Ons 28 apr kl. 17:00–17:30
    Varmt välkommen att boka tid med mäklaren. I dessa speciella tider, med spridningen av Coronaviruset måste vi alla visa hänsyn och hjälpas åt att hantera det på bästa sätt.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.