Hantverkargatan 6 A

Gävle Centrum, Gävle kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33,2 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1960
Förening
BRF Adelsklubben nr 3
Om föreningen
Avgift
2 183 kr/mån
Driftkostnad
4 380 kr/år
Pris/m²
29 970 kr/m²

Nu saluförs denna rymliga och fint planerade lägenhet på populära Hantverkargatan. En bostad för dig som söker ett yteffektivt hem om 33 välplanerade kvadratmeter med en väl tilltaget social yta och goda förvaringsmöjligheter. Dessutom ett utmärkt läge i lugna kvarter men med närheten till stadens utbud av butiker och restauranger, serviceutbud och goda kommunikationer. Närheten till Högskolan, Gävle sjukhus och Boulognerskogen så har du verkligen ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet.

Bostadens allrum är välplanerat med en köksdel samt en avskild rymlig sovalkov. Innanför sovalkoven finner ni en av bostadens två klädkammare som erbjuder gott om plats för förvaring. Allrummet är generöst till ytan, här finns möjlighet att placera såväl soffgrupp som matplats, ett socialt rum som bjuder in till umgänge. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjlighet i dubbelgarderob samt plats för avhängning och i direkt anslutning ett fräscht och helkaklat badrum.

Föreningen har en avskild innergård med utemöbler och grill, parkeringar, eget gym, rymlig tvättstuga samt samlingslokal för uthyrning.

Bostaden är belägen i centrala Gävle med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Sara Eliasson Ernvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Sara Eliasson Ernvall, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
072-401 62 59