Brändtorpsvägen 24

Getingen, Kalmar kommun Se på karta

1 070 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Getingen i Kalmar
Om föreningen
Avgift
1 446 kr/mån
Driftkostnad
2 280 kr/år
Pris/m²
39 630 kr/m²

På populära Getingen stod huset på Brändtorpsvägen 24 färdigt för inflyttning i augusti 2018. Här presenteras en lägenhet på fjärde våningen. I huset finns flera mervärden för de boende i tre gemensamma söderbalkonger med slående utsikt, en gemensam takterrass med lika häftig utsikt samt två så kallade plusrum varav ett gästrum som föreningens medlemmar får nyttja. I huset finns givetvis hiss, men också en unik atriumgård med loftgångar och cykelparkeringar - här tar du med dig cykeln i hissen och ställer den utanför din lägenhet!

Lägenheten disponeras över 27 kvadratmeter som innehåller allt du behöver - hall med skjutdörrsgarderob, stort duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett rum med praktisk köksdel och härligt ljusinsläpp från stora fönster. Månadsavgiften om 1 446 kr/mån ger dig en låg boendekostnad. Bredband och tv via fiber betalar du endast 259 kr/mån för och parkeringsplats finns att hyra.

Det här är det perfekta boendet för dig som söker ditt första boende, som studentlägenhet eller för dig som veckopendlar och behöver övernattningslägenhet. Juridisk person är välkommen och möjlighet finns att hyra ut i andra hand.

Tillgängligt läge med närhet till Kalmars vackra stadskärna Kvarnholmen, Universitetet, Giraffens köpcentrum, gym och vacker natur- samt havsmiljö. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Toffy Isawi

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Toffy Isawi, Pontuz Löfgren AB
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020