Nyproduktion

Lindholmshamnen 23

Göteborg Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43 m²
Våning
2
Byggår
2020
Förening
BRF Lindholmsvarvet
Om föreningen
Avgift
3 011 kr/mån
Pris/m²
69 186 kr/m²
Antal besök
682
Dagar på Hemnet
11
Nyproduktion

Stor enrummare om hela 43 kvm med entrébalkong i västerläge. Mycket bra planlösning med kök med bra yta för matgrupp, badrummet är med fördel placerat i mitten och är utrustat med kombimaskin. Allrum med sovdel i andra änden av huset.

Bostaden ligger i Brf Lindholmsvarvet och är andra etappen ut i Lindholmshamnen. Föreningen består av 129 st inflyttningsklara bostadsrätter och ligger nere vid älven. Storlekarna varierar mellan 1-5 rum och kök och omfattas av 21-126 kvm. Priserna varierar mellan 1 875 000-8 550 000 kr.

Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet, bygger PEAB ett nytt kvarter med olika bostäder. I tre lamellhus ryms lägenheter om 1-5 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården bygger vi ett ytterligare hus med en stor, exklusiv lägenhet per våningsplan. Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du njuta av ett extra vardagsrum, det gemensamma orangeriet. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Fullt av hållbara funktioner
Brf Lindholmsvarvet är ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Här finns även solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanen.

Närhet till allt
Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar och restauranger. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. Ni får heller inte missa Lindholmen Street Food Market som bjuder på läckerheter. På Lindholmen finns även campus Lindholmen samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom Älvsnabben för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 2
    dec
    Ons 2 dec kl. 16:30–17:30
    Välkommen att boka in dig på visning av vår visningslägenhet i Brf Lindholmsvarvet. Bostaden som visas är 2 rum och kök. Vänligen respektera vår önskan om att samtliga kommer friska till visningen, för allas trevnad!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.