Albert Engströmsgatan 2H

Gränby, Uppsala Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25,5 m²
Våning
3 av 16, hiss finns
Byggår
2017-2019
Förening
BRF Uppsala View
Om föreningen
Avgift
2 123 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
56 863 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna och kvadratsmarta bostad belägen i Uppsalas högsta bostadshus. Lägenheten erbjuder ett ljust Marbodalkök, utrymme för sovplats, hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och ett kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även ett separat förråd.

Som boende i Brf Uppsala View kan du ta hissen upp till våning 16 och njuta av den enastående utsikten från den gemensamma takterrassen i soligt söderläge. Föreställ dig en varm vårdag när blommor och träd precis börjat knoppa i Gränbyparken eller varför inte vyn över Uppsalas silhouette vid tolvslaget på nyårsafton.

Bostaden har mer att erbjuda. Med ett utmärkt läge i området kan du njuta av att vara granne med omtyckta Gränbyparken som förutom generös parkyta även erbjuder 4H-gård. För den idrottsintresserade ligger Gränby sportfält på kort promenadavstånd och här erbjuds allt från ishallar och friidrottsarena till tennis- och padelcenter. Även Gränbystaden med shopping, restauranger och biograf med mera nås genom en kortare promenad. Till city och Centralstationen cyklar du på ca 10-15 minuter och pendlar du med bil ligger E4:ans påfart på bekvämt avstånd.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Sandra Johansson

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Sandra Johansson, Mäklarhuset Uppsala
0705431040

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 2
    maj
    Sön 2 maj
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.