Råbyvägen 55A

Gränby, Uppsala kommun Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Konstnären 1
Om föreningen
Avgift
2 509 kr/mån
Driftkostnad
3 679 kr/år
Pris/m²
37 375 kr/m²
Antal besök
1 600
Dagar på Hemnet
24

***Möjligt till snabbt tillträde***
**Endast privatvisningar, kontakta ansvarig mäklare för att boka in privatvisning**

På Råbyvägen 55A hittar du denna stora och välplanerade 1:a med modern design och centralt läge. Här bor du i ett ytterst genomtänkt boende med effektiv planlösning, belägen en halvtrappa upp med bra insynsskydd och hiss från markplan.

Lägenheten består av en rymlig och möblerbar hall med flera garderober och goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Vidare hittas det stora och luftiga rummet som har en öppen planlösning med köket, vilket gör att det kan fungerar som både ett kök, vardagsrum och sovalkov. Rummet får ett härligt ljusinsläpp via stora fönsterytor med utsikt mot innergården. Här kan du även njuta av morgon kaffet till den tidiga morgonsolen vid den franska balkongen. I det stilrena köket hittas vitvaror från Cylinda, och med hjälp av den öppna planlösningen finns det även plats för en mindre matplats. Bostaden består ytterligare av ett klassiskt färgsatt badrum med svart klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns en wc, duschplats, vit kommod och tvättmaskin.

I direkt närhet av lägenheten finns ICA-butik, gym och restauranger. In till Uppsala city tar du dig med en kort cykeltur, eller en av de bussar vars hållplats som hittas nära bostaden. Gränbystaden, som erbjuder shopping, restauranger, biograf, livsmedelsbutik och annan form av service, nås inom promenadavstånd. För den som är sportintresserade finns Uppsalas friidrotts- och innebandyarena (IFU Arena), Gränby ishall och UTK-hallen i närområdet. Förskolor och skolor upp till 9:onde klass finns också i närheten.
Bostaden har även ett bra läge för den som pendlar med kort cykelavstånd och goda busskommunikationer till stationen. För den som pendlar med bilen hittas enkelt och snabbt påfarter till E4:an.

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Välkommen hem till Råbyvägen 55A!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Uppsala

Kontakta mäklaren

Mia Åhlander

MOHV Uppsala
Mäklare Mia Åhlander, MOHV Uppsala
0735-31 17 77