Gröndalsvägen 118 Accepterat pris

Gröndal, Stockholms kommun Se på karta

2 395 000 kr

2 095 000 kr +14 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Våning
1, hiss finns
Byggår
1959
Förening
BRF Bottenstocken 8
Om föreningen
Avgift
1 242 kr/mån
Driftkostnad
3 500 kr/år
Pris/m²
95 800 kr/m²

En smart välplanerad etta på 25 kvm i Gröndal, med väldigt låg avgift (1242 kr)!
Mycket fina möjligheter; - Eventuell framtida ekonomisk utdelning (utbetalning av pengar), - Bygglov av balkong finns,- Otroligt Låg avgift!

Det härliga köket med bistrokänsla renoverades 2015 och badrummet gjordes 2012. När man kommer in fångas man av en härlig vy, den utav känsla av rymd och trivsel, för att inte tala om vyn utåt mot skogen, och därmed finns det inte heller någon insyn.
Lägenheten har ljust målade väggar, detta i kombination med ett vackert golv av furu som lades 2015 som gör golven mjuka och sköna att gå på.

Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi, nästan helt skuldfri. Föreningen håller även på att avyttra mark till ett byggbolag. Vid denna kommer en del av köpesumman att tillfalla lägenhetsinnehavarna! Men pricken på I är att nu har bygglov för balkong godkänts! Detta kommer göra att när det väl är klart kommer man kunna ta den underbara första koppen kaffe utomhus med vy!

Utanför entrén, en liten promenad bort kommer man in till Gröndals centrum, där det sprakar av caféer, restauranger, affärer, frisörer mm.
Man ska inte heller missa områdets vackra naturscen såsom Trekanten eller Vinterviken. Även någon minut bort finner man de fina Ormbergsklipporna. Så varför inte köpa lite nybakat bröd från Lundbergs eller Thelins, eller gå på after work på Cul de Sac.

Angående kommunaltrafik så går Buss 133 var 20:e minut strax utanför dörren och tar dig in till Liljeholmen på 5-10 minuter där det finns nästan hundra butiker, flera restauranger, caféer och gym samt t-bana och bussar i alla väderstreck. Även går det flygbussar och direktlinjer till Scania, Karolinska, Huddinge Sjukhus m.m. Tvärbanan från Gröndal C går mellan Sickla och Solna.
Eller varför inte hoppa på cykeln och du är inne vid Hornstulls puls på dryga 5 minuter. Eller varför inte ta pendelbåten från Ekensberg till in till City?

En blandning av småstadsidyll och storstadsliv, kan det bli bättre?

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Fredrik Aarskog

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Fredrik Aarskog, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
070 105 00 06
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas