Lustigkullavägen 4, 2tr

Gröndal, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Ja
Byggår
1913
Förening
BRF Lustigkullan
Om föreningen
Avgift
2 076 kr/mån
Pris/m²
67 432 kr/m²
Antal besök
2 391
Dagar på Hemnet
8

Stilfullt renoverad sekelskiftesetta med generös disponering, högt fritt läge och underbar balkong!

Med stora insynsfria fönsterpartier, ljuvligt ljusinsläpp och generös takhöjd bor man här i en ljus och välplanerad ett med härlig vy över området och den intilliggande grönskan. Disponeringen är mycket effektiv och bjuder på ett stort rum som med lätthet rymmer säng, soffa, tv-bänk mm, hall med mycket god förvaring, stort kök med sittplats samt en härlig balkong med högt fritt läge. Interiören är genomgående smakfull och består av tidsenliga och massiva furugolv, stambytt kaklat badrum, nymålade ytskikt i flera rum samt ljust inrett kök.

Här bor du i en välskött och trevlig förening som består av två fastigheter som är belägna på Gröndalsvägen 25-27 och Lustigkullavägen 4. Föreningen äger marken de står på sedan 2010 och har sedan förvärvet utfört många renoveringar och kontinuerligt underhåll av fastigheterna. De har en stabil ekonomi, låg belåning/kvm och två hyresrätter kvar, vilka utgör ett stort dolt kapital!

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns även stora Liljeholmshallarna, Vintervikens sporthall samt fotbollsplan med konstgräs. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.