Höjdgatan 9

Gustavsberg - Höjdhagen, Värmdö kommun Se på karta

2 195 000 kr

2 375 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1904
Förening
BRF Gustavsbergsvillorna
Om föreningen
Avgift
2 413 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
56 282 kr/m²

Totalrenoverad lägenhet med braskamin i hjärtat av Gustavsberg på en av Gustavsbergs äldsta bruksgator. Denna lägenheten totalrenoverades 2020-2021 och har utrustats med stilrent kök i grått från Marbodal, braskamin och helkaklat badrum. Man har bevarat och målat de gamla spröjsade fönstren och slipat och lackat de vackra gamla trägolven.

Här erbjuds ett unikt boende på en av Gustavsbergs mest anrika bruksgata där känslan av en svunnen tid är påtaglig men med centralortens service bakom knuten. Höjdhagen är känd för sina fina omgivningar med ståtliga ekar och vackra syréner. Att promenera i området är magiskt där känslan av svunnen tid är påtaglig. I gamla böcker kan man även läsa om hur husen på Höjdgatan tillsammans med Skeviksgatan som byggdes efter samma hustyp är byggd på gammal produktiv åkermark som tillhörde Östra Ekedals gård.
Ett stenkast bort finns Gustavsbergs Hamn som under senare år berikats med flertalet nya bostäder i blandning av de gamla bruksbostäderna och Gustavsbergsfabrikens gamla byggnader i modern tappning.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB

Kontakta mäklaren

Jessica Halvardsson

Bovida Fastighetsbyrå KB
Mäklare Jessica Halvardsson, Bovida Fastighetsbyrå KB
070 456 18 13