Nyproduktion

Sandbyhovsgatan

Haga, Norrköpings kommun Se på karta

1 198 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Balkong
Ja
Avgift
1 980 kr/mån
Pris/m²
37 438 kr/m²
Antal besök
638
Dagar på Hemnet
11
Nyproduktion

Välkommen till en perfekt etta med öppen planlösning i OBOS populära projekt Brf Sandbyhofs Gård!

Alla våningsplan har generös takhöjd med 2,5 m i takhöjd och öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet genomsyrar alla lägenheter. Alla bostäder har helkaklade wc/dusch och inredning från Svedbergs. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet utrustat med alla nödvändigheter och vitvaror från Elvita.

- Tåligt golv i lamellparkett av ek
- Balkong med utgång från vardagsrummet/köket
- Förråd i lägenheten
- Helkaklat badrum

Alla bostäder från OBOS har en hög standard som standard. Men vill du sätta din egen stil på din bostad gör du dina personliga val i designwebben. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad.

I det växande området Sandbyhov lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige