Kyrkbacken 23

Hagalund, Solna Se på karta

1 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
18,5 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1973
Förening
BRF Kyrkbacken i Solna
Om föreningen
Avgift
1 522 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
75 405 kr/m²

Välkommen till kyrkbacken 23 och denna etta på 18,5 kvm. Här bor du i en central lägenhet med enbart 10 minuters promenadavstånd till Solna station där det finns gott om kommunaltrafik i form av pendeltåg, tvärbana och bussar. Bostaden är även belägen 10 minuter ifrån Solna Centrum där du hittar allt ifrån mat och shopping till tunnelbana.

Trots sin storlek erbjuder bostaden förvaringsmöjligheter i form av två garderober och möjlighet att hyra förråd i byggnaden finns. Det väl omhändertagna köket har köksutrustning i form av kyl, frys och en kombinerad ugn och micro. Köket har även en köksö som rymmer extra förvaring. Den perfekta bostaden för dig som är student, skall köpa sin första bostad eller kanske som övernattningslägenhet för dig som är på resande fot.

Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheterna 2009 och omfattar 11 byggnader fördelat på tre gårdar, gula gården med 3 byggnader, Röda och Gröna gården med 4 byggnader vardera. Hiss finns i samtliga byggnader. Husen bildar fyrkanter vilket bildar mysiga innergårdar med både lek- och grillplats tillgänglig för boende.

Området erbjuder även ett flertal vackra grönområden så som Löt- och Råstasjön men även Brunnsviken och Hagaparken på ett kort promenadavstånd bort. Utöver grönområden så ligger även ”Mall of Scandinavia” som är Skandinaviens största shoppingcenter bara 15 minuter bort.

Varmt välkommen till att kontakta mig på 070-7155936 för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Solna Sundbyberg