Hägernäsvägen 8

HÄGERNÄS, Täby Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 9, hiss finns
Byggår
1957
Förening
BRF Hägernässtaden
Om föreningen
Avgift
1 011 kr/mån
Driftkostnad
2 500 kr/år
Pris/m²
49 750 kr/m²
Antal besök
1 803
Dagar på Hemnet
9

+ 1 011 kr i avgift
+ Stambytt badrum
+ Förening med god ekonomi
+ Roslagsbanan till Stockholm
+ Badplatser och promenadstråk

Välkommen till denna optimala bostad med smart planlösning. Här bor du med absoluta närhet till natur, badplats, goda kommunikationer samt Hägernäs Centrum. Bostaden erbjuder en praktisk hall för avhängning. Trevligt kök för matlagning. Vardagsrum med plats för säng och soffgrupp. Trevlig utsikt mot en grön och insynsskyddad bakgård. Ett helkaklat badrum som genomgått stambyte.

Hägernäs är ett attraktivt område med närhet till Hägernäs strand med fin badstrand, trevliga promenadvägar, café samt en restaurang vid vattnet. I närheten ligger även Rönningesjön med fina möjligheter till bad, fiske och promenader. Endast 5 minuter från Täby centrum med ett av Sveriges största utbud av affärer och nöjen.

Bli medlem i en förening med mycket stabil ekonomi, en belåningsgrad på endast 2 800 kr/kvm. Med enbart 1 011 kr i månadsavgift nyttjar du värme, varm- och kallvatten, bredband, tv, förråd samt parkeringstillstånd.

Jag träffade bostadssäljaren och frågade vad ägaren uppskattar med att bo just här. Svaret jag fick var många fördelar som jag tänkte dela med mig av till er:

"Området är fantastiskt! Här bor man på en lugn gata med närhet till natur och vatten. Hägernäs strand är ett trevligt område där man kan gå promenader, grilla, spela volleyboll och bada på sommaren. Om man är mer av en badkruka finns även promenadavstånd till Rönningesjön för en högre temperatur i vattnet. Den trevliga utsikten från lägenheten, ett insynsskyddat läge med fin utsikt över lummig skog. Lägenheten är på första plan och man slipper gå i trappor eller ta hissen. Bostaden har en mycket smart planlösning med flera fina lösningar. Om man behöver handla mat finns affären på kort av avstånd från husporten. Bussar och tåg går ofta med bra kommunikationsvägar till Täby Centrum och Stockholm City. Det som har uppskattats mest har vart den låga avgiften, vilket har gjort att man kan spara pengar eller spendera på annat man önskat."

Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.