Hägerneholmsvägen 4

Hägerneholm, Täby kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38,5 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Ullna Studios
Om föreningen
Avgift
3 871 kr/mån
Driftkostnad
5 800 kr/år
Pris/m²
45 455 kr/m²

+ Stor balkong med grillmöjlighet om ca 14 kvm
+ Eget gym och pingisrum i föreningen ingår i avgiften
+ Stor lägenhet med gott om plats i kök och förvaring.
+ Modern industriglasvägg
+ Egen tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin

Söker du din första bostad eller ska ni flytta ihop till något nytt och modernt som inte kräver någon renovering på många år? Då är ni varmt välkomna till denna etta om hela 38,5 kvm med en balkong som blir som ett extrarum. Enligt säljaren till denna så används balkongen mer än själva lägenheten på somrarna. Du har plats för en stor loungedel samtidigt som du kan ha andra delen av balkong som matplats och grillplats. Även lägenheten är modernt planerad med öppen planlösning med kök i vinkel vilket skapar en social atmosfär och praktisk arbetsyta med snygga integrerade vitvaror för att få en enhetlighet. Detta är det mest aktuella inredningen på den nordiska marknaden idag. En stor klädkammare finns i lägenheten och goda avhängningsmöjligheter finns i hallen. Fullt utrustat badrum med tvätt och torkmaskin samt golvvärme och glasväggar mot dusch.

Föreningen består utav en byggnad med 50 stycken lägenheter. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-2 rum och kök, 33-50 kvm.
TV och bredband ingår i avgiften, 100 mbit/s bredband och TV med basutbud.

En parkeringsplats går att hyra för 625 kr/månad. Föreningen har 21 st platser och för närvarande råder kö med en person i kö. I området finns gott om fria parkeringsplatser kvällstid.

Hägerneholm är ett område inom stadsdelen Arninge i Täby kommun, Stockholms län. Det är ett stadsbyggnadsprojekt där för närvarande planläggning för drygt 2500 bostäder i såväl småhus som flerbostadshus pågår. Detaljplanen vann laga kraft våren 2015, Projektet gränsar till området Ullna strand. Hägerneholm är en växande stadsdel med stora planer. Personer som idag redan bor här beskriver det som familjärt med närhet till både natur, shopping och trivsel.

För mer information, kontakta Anton Zellman 072-555 02 26 [email protected]

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby

Kontakta mäklaren

Anton Zellman

MOHV Täby
Mäklare Anton Zellman, MOHV Täby
0725550226