Kommande

Hägerneholmsvägen 6B

Hägerneholm, Täby Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Orion i Hägerneholm
Om föreningen
Avgift
1 817 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Kommande

+ Stor balkong i sydväst-läge
+ Unika detaljer
+ populärt och växande område
+ Närhet till shopping och natur

Kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman - 072 555 02 26 alt [email protected] för mer information eller boka tid för visning.

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 1:a där säljaren har bytt ut detaljer i kök och badrum för att få denna lägenhet att sticka ut från mängden. På sommarens soliga dagar kan du utnyttja den stora balkongen med en kall drink och bättra på brännan. Modern öppen planlösning där köket går längst med ena långväggen för att ge rymd i lägenheten. Stort badrum med egen tvätt och torkmaskin. Nu har du möjligheten att förvärva denna unika bostad i den växande och populära stadsdelen Hägerneholm. I den här lägenheten är de 26 kvadratmeterna planerade utifrån vad vi idag efterfrågar för maximal trivsel och effektivitet. Här finner du nya och moderna maskiner och yteffektiv planerad lägenhet med allt man kan tänkas önska. Endast 100 meter från porten finner du det nyöppnade gymmet Fitness24seven samt närhet till natur som erbjuder elljusspår och badstränder.

Området Hägerneholm har fått ett väldigt bra ryckte på kort tid. ''Fina lägenheter och praktiska lösningar både inne i lägenheterna men även all närservice i området''. Detta är ord som beskriver området mycket väl. Butiker så som Ica kvantum, Willys, Coop, Jula, systembolaget, Stadium, Zoobutik och mycket fler finns i Arninge centrum. Här håller även ett nytt resecenter på att ta plats som kommer att förenkla kommunikationen med både buss och Roslagsbanan. Flertalet nya familjer bor idag här omkring och har en härlig gemenskap gentemot grannar. Mycket trevligt område!

Brf Orion i Hägerneholm är föreningen som består av 138 st lägenheter i ett växande område.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman - 072 555 02 26

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby AB

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.